Alaattin Çakıcı’dan Devlet Bahçeli'ye dikkat çeken ziyaret!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı ile gerçekleştirdiği kritik görüşme, siyasi kulislerde merak uyandırdı. Bahçeli'nin Abdullah Öcalan'a yönelik açıklamaları sonrası bu ziyaretin zamanlaması, dikkat çekici bulunurken MHP'den resmi bir açıklama henüz yapılmadı.

Alaattin Çakıcı’dan Devlet Bahçeli'ye dikkat çeken ziyaret!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2020 yılında cezaevinden tahliye olan organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı'yı Ankara'da bulunan MHP Genel Merkezi'nde ağırladı.

Bahçeli'nin, "Silah bırakırlarsa barış için TBMM'de konuşsun" ifadeleri ile gündeme getirdiği tartışmalar devam ederken, Çakıcı ile bir araya gelmesi siyasi çevrelerde dikkat çekici bir gelişme olarak değerlendirildi. Ziyaretin nedeni henüz resmi olarak açıklanmasa da Bahçeli ve Çakıcı'nın samimi görüntüleri basına yansıdı.

MHP'nin resmi yayın organlarından henüz görüşmeye dair bir açıklama yapılmadı. Görüşme sırasında Bahçeli'nin, Alaattin Çakıcı'nın koluna girerek gülümseyerek sohbet ettikleri anlar kameralara yansıdı. 

NE OLMUŞTU?

Hatırlanacağı üzere, Bahçeli 22 Ekim’de partisinin grup toplantısında, PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan’ın "tecridinin" kaldırılması halinde TBMM'de konuşma yapması gerektiğini söylemişti. Bu açıklama kamuoyunda geniş yankı bulmuş ve Bahçeli’nin bu çıkışı tartışmalara yol açmıştı. Bahçeli’nin söz konusu açıklamaları sonrasında Alaattin Çakıcı ile yaptığı bu görüşme, ziyaretin içeriği konusunda merak uyandırdı.

Alaattin Çakıcı’dan Devlet Bahçeli'ye dikkat çeken ziyaret!
reklam alanı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.